Απέναντι στην Λάρισα κοντράρεται η Δάφνη Δαφνίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ανδρεά Κανονίδη, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, να μιλά για το σημερινό παιχνίδι αλλά και το ξεκίνημα της Δάφνης στο πρωτάθλημα της Α2.

Αρχικά, ο Ανδρέας Κανονίδης αναφέρθηκε στη διοργάνωση της Α2: «Το κακό μας ξεκίνημα σίγουρα μας έχει απογοητεύσει, γιατί ξέρουμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Το 0/2 δεν μας αντιπροσωπεύει. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Πιστεύω ότι από το επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε δείξει στο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα».

Στη συνέχεια, δήλωσε για το ματς του Κυπέλλου «Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή έναντι σε μια καλή ομάδα της Basket League. Πιστεύω αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα θα πάρουμε ότι μας αναλογεί από το ματς».

Τέλος, ο έμπειρος Forward τόνισε: «Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα μέχρι τώρα και το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι γεμίζει. Θέλουμε και στο παιχνίδι με τη Λάρισα το γήπεδο να είναι γεμάτο και να κάνουμε χαρούμενους όσους έρθουν με μια πολύ καλή εμφάνιση».

Σχετικά άρθρα