Ο Ενές Καντέρ μίλησε στην εκπομπή Pick ‘N Roll της COSMOTE TV και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε συζητήσεις που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό, όταν ήταν πιο νέος, στην προοπτική να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.

«Είναι γεγονός πως είχαμε συζητήσει με τον Ολυμπιακό, όταν ήμουν ακόμη μικρός. Αλλά τότε δεν ήξερα πολλά για τον Ολυμπιακό», παραδέχτηκε ο Τούρκος πρώην σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο μέλλον στον Παναθηναϊκό, απαντώντας: «Καλή ερώτηση. Πρέπει πρώτα να δω αν θα συνεχίσω στο ΝΒΑ. Αν το ΝΒΑ τελειώσει για εμένα, τότε θα σκεφτώ να έρθω στην Ευρώπη».

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Καντέρ εξέφρασε τον θαυμασμό του: «Όποτε παίζαμε μαζί, ήταν πραγματικός εφιάλτης. Ήταν τόσο καλός, που προσαρμόζαμε πάντα το πλάνο μας στο να τον σταματήσουμε, γιατί ξέραμε ότι αν σταματήσουμε αυτόν, θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, καλύτερος από τον ΛεΜπρόν και τον Ντουράντ».

Σχετικά άρθρα