Δημοσίευμα καυτηριάζει την αποτύπωση του μνημείου της Ακρόπολης στην φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Αποσπάσματα από τα όσα αναφέρει το «gavros.gr»:

Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Εχουμε μία σκαστή περίπτωση ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ από τον Παναθηναϊκό του μπάσκετ, του σπουδαιότερου μνημείου της αρχαιότητας. Εχουμε μία χυδαία ιδιοποίηση του ΑΘΑΝΑΤΟΥ συμβόλου της ελληνικής φυλής. Με σαφέστατο κίνητρο την αποκόμιση οικονομικού οφέλους ανώνυμης αθλητικής εταιρείας. Κάτι πού ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ να πράξει, ούτε καν να σκεφτεί, το τόλμησε με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ η ομάδα του Παναθηναϊκού!

Δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα και τον τρόπο σκέψης του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δεν μπορώ ούτε να τον δικαιολογήσω για το προκείμενο, ούτε να του καταλογίσω ευθύνες για την δράση του, Θα πω ότι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ! Και εκείνο πού πραγματικά κάνει έξαλλο κάθε σκεπτόμενο και οπλισμένο με ελάχιστη ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ελληνα πολίτη, είναι ότι το ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ του πανίσχυρου φαρμακοβιομηχάνου συντελέσθηκε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και προφανώς με τις «ευλογίες» εκπροσώπου της ελληνικής κυβερνήσεως!

Διευκρινίζω. Οι εμφανίσεις με τη φωτογραφία του Παρθενώνα, παρουσιάστηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης με κάθε επισημότητα, παρουσία της ΑΡΜΟΔΙΑΣ Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Μενδώνη! Η οποία βεβαίως, πλέουσα σε πελάγη υπερηφάνειας, χειροκρότησε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ. Νομίζω πως, το λιγότερο, η κυρία Μενδώνη θα πρέπει να δώσει ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το διεθνές ΡΕΖΙΛΙΚΙ, πού παρουσιάστηκε ως…

Αλήθεια, κυρία Μενδώνη, ΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ παρουσιάστηκε αυτή η ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ; Ως … επιτυχία του Παναθηναϊκού ; Ως … επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα; Ως «εξυπηρέτηση» ενός παντοδύναμου επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα;».

Σχετικά άρθρα