Η πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, ήταν αυτή που σταμάτησε το τρομερό «ερυθρόλευκο» σερί των 137 νικών, καθώς ο Παναθηναϊκός στον οποίο είναι προπονήτρια πλέον επικράτησε 62-61.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του ντέρμπι:

«Καταρχάς χάρηκα πάρα πολύ γιατί προερχόμασταν από μια κακή ήττα και στο επόμενο ματς δείξαμε χαρακτήρα κερδίζοντας την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα.

Πάντα σε τέτοια ματς του Παναθηναϊκού θα παίζει ρόλο το πράσινο χρώμα, το τριφύλλι και η ιστορία του κάτι άλλωστε που το έχω ξαναπεί.

Θεωρώ ότι κάναμε καλές προπονήσεις και είχαμε αυτοπεποίθηση πάνω στην τακτική που είχαμε επιλέξει. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια που ήταν πρωταθλητής επί σειρά ετών και δεν παρασυρθήκαμε καθόλου συναισθηματικά. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες. Από κει και πέρα είχαμε υπολογίσει και το κακό διάστημα που ενδεχομένως να είχαμε και εκεί δεν χάσαμε τον έλεγχο.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν άδειο για εμάς δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει μπάσκετ και είναι ο έκτος παίκτης αυτής της ομάδας».

Σχετικά άρθρα