Την αναβολή των κληρώσεων ζήτησε το πρωί της Πέμπτης (19/8) ο Μίλωνας με αφορμή την παράνομη, όπως τόνισε, άνοδο ομάδων σε εθνικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Σακελλαρίδης, επανήλθε με νέα τοποθέτηση, καθώς οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Μίλωνα:

«Δυστυχώς σήμερα, κάποιοι στην ΕΟΚ απέδειξαν για μια ακόμα φορά γιατί αποτελούν ότι χειρότερο υπήρξε στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ ! Έχω περισσότερα από 40 χρόνια διοικητικής εμπειρίας στο άθλημα και όσα γίνονται από τους κυρίους που αποτελούν την προσωρινή διοίκηση με κάνουν να ντρέπομαι! Κρυπτόμενοι, με ενέργειες του παρασκηνίου, δίχως διαφάνεια και ψευδόμενοι αποχαιρετούν το Ελληνικό μπάσκετ με παρατυπίες, εξυπηρετήσεις ημετέρων και μαζί με τον εκλεκτό τους υποψήφιο, ο οποίος κινείται λες και του ανήκει το άθλημα, νομίζουν ότι κάτι καταφέρνουν ενώ ουσιαστικά γελοιοποιούνται!!! Τα κόκαλα του Πέτρου Καπαγέρωφ, του Ανδρέα Μιαούλη, του Γιώργου Κολοκύθα και πολλών άλλων θα τρίζουν!

Ευτυχώς σε λίγο καιρό θα αποτελούν θλιβερό παρελθόν! Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια όλων των αγνών αγωνιστών του Ελληνικού μπάσκετ θα νικήσουν σύντομα γιατί όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και οριστικά θα τους βάλει στο περιθώριο. Λυπάμαι για την κατάντια και το τέλος τους!

Ειλικρινά όσα γράφω δεν αφορούν κάποια διένεξη, δικιά μου η του Μίλωνα με την προσωρινή διοίκηση, υπερβαίνουν τον σύλλογο και έχουν να κάνουν με την ίδια την ύπαρξη του αθλήματος. Κανένας από αυτούς δεν είναι το μπάσκετ!

Το μπάσκετ είμαστε όλοι εμείς οι ερασιτέχνες παράγοντες που δεν έχουμε ούτε οικονομική επιφάνεια, ούτε πλάτες και γι’ αυτό μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα και να στηλιτεύουμε τις μεθοδεύσεις και τις παρατυπίες! Δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα.

Θα προασπίσουμε κάθε έννομο συμφέρον των σωματείων ,και το ίδιο το άθλημα θα τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει πολύ σύντομα!!!».

Σχετικά άρθρα