Ο Ιωνικός εγκαινίασε έναν καινούργιο τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους της ομάδας, μέσα από μία σειρά συνεντεύξεων και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος της Νίκαιας: «Ο Βαγγέλης Καράμπουλας εγκαινιάζει ένα καινούριο τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο, μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, παρουσιάσεων και… προκλήσεων που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια του Ιωνικού Νίκαιας Affidea να επιστρέψει στην Α1. “Ξεναγός” μας σ’ αυτό το οπτικό ταξίδι, η Χριστίνα Βραχάλη…».

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στο Ιωνικό με στόχο την άνοδο στη Basket League, αλλά και την πίεση που υπάρχει λόγω της ιστορίας του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις σε μια ιστορική ομάδα. Ειδικά τώρα που ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα έχει δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα κι είναι ορατό το ενδεχόμενο της Α1. Πιστεύει ακόμα μια πολύ, έρχεται στα εκτός έδρας, ακόμα και στα φιλικά. Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί. Ο κόσμος δίνει ώθηση στον παίκτη, σου δίνει κίνητρο. Δεν μπορείς να βλέπεις 100 άτομα στην Καρδίτσα και να λες “και να χάσουμε, θα πάρουμε το επόμενο ματς”. Νιώθεις ένα χρέος απέναντί τους, αλλά και απέναντι στην ιστορία της ομάδας. Ο Ιωνικός είναι τόσο κοντά στην Α1, μετά από τόσα πολλά χρόνια».

Ο 37χρονος άσος στάθηκε στην προσφορά του προέδρου του Ιωνικού, Βαγγέλη Τσάπα, τονίζοντας:

«Είναι να βρεθούν κάποιοι… τρελοί σαν τον Τσάπα, με όραμα και να φτιάξουν μια φοβερή ομάδα. Δεν πήρε μόνος του ο Καράμπουλας τον Φάρο και τον πήγε στην Α1. Είχε τον Σκορδίλη, τον Παπαμακάριο, τον Μπατή, είχε παίκτες δίπλα του.

Αυτό το παρεάκι το δημιούργησε ξανά σε διαφορετική ομάδα ο Τσάπας. Το τι συμβαίνει στο μυαλό του δεν το καταλαβαίνει κανείς, αν δεν τον ζήσει. Δεν είναι ο πρόεδρος με την έννοια του προέδρου που κυριαρχεί σε όλα τα αθλήματα. Προσπαθεί να σε κάνει φίλο, όχι για να κερδίσει κάτι, αλλά γιατί πιστεύει ότι έτσι δημιουργείται η οικογένεια, οι ομάδες, μέσα από τη συνεννόηση κι όχι μέσα από την τιμωρία. Τέσσερα χρόνια είμαι μαζί του, έχουν γίνει τόσα, και δεν έχει τιμωρήσει ποτέ κανέναν για το παραμικρό. Θα μου πεις “καλό είναι αυτό;”. Προφανώς, είναι καλό, γιατί πετυχαίνει και παίρνει από τον καθένα αυτό που χρειάζεται».

Για την άνοδο στη Basket League: «Είναι στο χέρι μας. Εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρουμε. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να παίξω στην Α1. Να μάθουμε από τα λάθη των άλλων. Θα έχει πολύ κόσμο στην Α1, έχει μεγάλη ιστορία ο Ιωνικός, τέτοιες ομάδες τις χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο Ιωνικός:

Σχετικά άρθρα