Ο 43χρονος σήμερα Δημήτρης Καραπλής σε συνέντευξή του στο «ΦΩΣ» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στον Ολυμπιακό της διετίας (1997-99), που υπήρξε μέλος του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήθελε να διώξει τον… γκάνγκστερ Δημήτρη Παπανικολάου!

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Ήμασταν στο βουνό σε ένα ξενοδοχείο για την προετοιμασία. Εγώ έμενα στο δωμάτιο με τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο. Επί δεκαπέντε μέρες ο Ομπέρτο, επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα μεσημέρια, έφευγε από το δωμάτιο για να μη με ενοχλεί και πήγαινε σε ένα μαγαζάκι που ήταν 30 μέτρα πιο κάτω από το ξενοδοχείο όπου μέναμε, έπαιρνε ένα παγωτό ή έναν καφέ και καθόταν εκεί μέχρι να περάσει λίγο η ώρα και να επιστρέψει για να ετοιμαστούμε και να πάμε στην απογευματινή προπόνηση.

Τη 16η μέρα ξάπλωσε και κοιμήθηκε και επειδή εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ βγήκα εγώ από το δωμάτιο για να μην τον ενοχλήσω, όπως έκανε και αυτός δύο εβδομάδες. Ήμουν στην αυλή και μιλούσα στο τηλέφωνο με τους γονείς μου και με φίλους μου ώστε να περάσει η ώρα. Κάποια στιγμή βγήκαν ο Μίχαλος και ο Παπανικολάου και έλεγαν πως δεν είχαν ύπνο και αυτοί.

Είπαμε να πάμε στο δωμάτιο του φυσιοθεραπευτή να κάτσουμε εκεί, αλλά κοιμόταν και αυτός. Ο Μίχαλος είπε να πάμε μια βόλτα προς το βουνό, αλλά ο Παπανικολάου δεν ήθελε και είπε να μας κεράσει έναν καφέ στο μαγαζάκι όπου πήγαινε και ο Ομπέρτο. Αποφασίσαμε να πάμε εκεί. Όταν φτάσαμε είδαμε πως ήταν εκεί και ο Ίβκοβιτς. Μόλις τον είδαμε τον χαιρετήσαμε με χαμόγελο, αλλά εκείνος έγινε πυρ και μανία! Μας είπε να γυρίσουμε αμέσως στο ξενοδοχείο και πως θα τα πούμε εκεί με όλη την ομάδα.

Μας έλεγε «γκάνγκστερ» και ότι θέλουμε να του χαλάσουμε την ομάδα και κάτι τέτοια. Μάζεψε όλη την ομάδα και ανακοίνωσε ότι ο Μίχαλος και εγώ θα φύγουμε την επόμενη μέρα με το αεροπλάνο. Ο Μίχαλος να ψάξει να βρει ομάδα και για εμένα ότι θα γυρίσω και θα κάνω προπονήσεις με το εφηβικό μέχρι να επιστρέψει η ομάδα από την προετοιμασία και θα δει τότε τι θα κάνει μαζί μου. Και στον Παπανικολάου, επειδή δεν μπορούσε να τον διώξει λόγω συμβολαίου, έβαλε ένα εκατομμύριο πρόστιμο.

Αργότερα κατάλαβα ότι όλο αυτό έγινε επειδή δεν γούσταρε καθόλου τον Παπανικολάου και τον Μίχαλο. Απλώς πήρε η… μπάλα και εμένα. Με οποιονδήποτε άλλο αν με είχε δει δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Πηγή: fosonline.gr

Σχετικά άρθρα