Η θετική διάθεση και πρόθεση των τοπικών αρχών της Θεσσαλίας για στήριξη και συνεργασία προκειμένου να φιλοξενήσει η Καρδίτσα το 26ο All Star Game, την μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το διήμερο 16 και 17 του προσεχούς Δεκεμβρίου επιβεβαιώθηκε στις συναντήσεις που είχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Στην διάρκεια των συναντήσεων συμφωνήθηκε ότι το All Star Game 2023 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, οι παράλληλες εκδηλώσεις και οι κοινωνικές δράσεις που θα συνοδεύσουν τη διοργάνωση που θα γίνει στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης» και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πόλη της Καρδίτσας.

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητήσουμε για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, που για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Καρδίτσας. Το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπά στη Θεσσαλία και στην Καρδίτσα. Είμαστε περήφανοι που ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση επιλέγεται να διοργανωθεί στη Θεσσαλία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει πάντα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και είναι αρωγός στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων που φέρνουν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του All Star Game που συνδιοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πόλη της Καρδίτσας χάρις στην τεράστια προσπάθεια της ΚΑΕ Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ να αποκαταστήσει τις ζημιές που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από την κακοκαιρία Daniel και στην αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας», δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος.

«Μετά τις σημερινές συναντήσεις είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα διοργανώσουμε μια γιορτή της «πορτοκαλί θεάς», ένα όμορφο διήμερο που θα το χαρούν οι φίλαθλοι της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και παράλληλα το επαγγελματικό μπάσκετ θα συμβάλλει από την δική του πλευρά προκειμένου η ευρύτερη περιοχή να επανέλθει ακόμη πιο δυνατή μετά την καταστροφή της κακοκαιρίας Daniel», επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και τόνισε: «Το μήνυμα μας είναι ότι το μπάσκετ βρίσκεται δίπλα στην Καρδίτσα και την Θεσσαλία».

Στη συναντήσεις συμμετείχαν ακόμη ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Κωνσταντίνος Μουλίνος, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚ κ. Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ κ. Χρήστος Δεληγιάννης.

Σχετικά άρθρα