Ιδιαίτερα αιχμηρός μετά την ήττα από την Μπασκόνια εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, χωρίς πάντως να αναφέρει ονόματα, ενώ γίνεται αντιληπτό ότι οι αιχμές αφορούσαν και το τεχνικό επιτελείο.

«Οι πρώτες μου σκέψεις είναι ότι προφανώς παίζουμε χάλια, προσεγγίζουμε το παιχνίδι με πολύ λάθος τρόπο. Αυτό είναι πασιφανές. Ακόμη και κάποιος που δεν είναι στον χώρο μπορεί να το δει. Από εκεί και πέρα διαφωνώ ότι το καμπανάκι ήταν σήμερα, αλλά στη Βαλένθια. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι και ετοιμάζεσαι για το επόμενο σε 48 ώρες και μπαίνεις ανέτοιμος, τότε το καμπανάκι δεν ήταν σήμερα, αλλά δύο μέρες πριν. Δεν μπορώ να κάτσω και να δείξω με το δάχτυλο ανθρώπους και συμπαίκτες μου. Προφανώς όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι -το πιο ευγενικό- άσχημη.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να μαζευτούμε κυριολεκτικά και να παίξουμε καλύτερα γιατί αυτή η εικόνα δεν αξίζει ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο, ούτε στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί. Γενικά είμαι άνθρωπος που προτιμά τις πράξεις από τα λόγια. Νομίζω ότι όταν λέμε κάτι, το ξαναλέμε και το ξαναλέμε, το λέμε 100 φορές στην προπόνηση, στα μίτινγκ, στο βίντεο κι αυτό δεν γίνεται στο παρκέ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα γιατί συζητάμε κάτι, προετοιμάζουμε κάτι.

Η άμυνα πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα, το έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά για κάποιο λόγο δεν συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το ότι με φέρνει σε μια πολύ δύσκολη θέση και με στενοχωρεί ως αρχηγό της ομάδας αυτή η εικόνα είναι το λιγότερο που μπορώ να πω» δήλωσε στη Νοva o αρχηγός των «πράσινων».

Σχετικά άρθρα