Ο Μάικλ Τζόρνταν πήρε θέση μετά το σάλο που ξέσπασε εξαιτίας της κριτικής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά των παικτών του ΝΒΑ και του NFL.

Ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον Ρικ Μπόνελ της «Charlotte Observer»:

«Ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα στην οποία βασίζεται αυτή η χώρα είναι η ελευθερία του λόγου. Και έχουμε παράδοση μη βίαιης και ειρηνικής διαμαρτυρίας. Αυτοί που ασκούν το δικαίωμα να εκφράζονται ειρηνικά δεν πρέπει να εξοντώνονται. Σε μια εποχή αυξανόμενης διχόνοιας και μίσους σε αυτή τη χώρα , θα πρέπει να αναζητούμε τρόπους για να συνεργαζόμαστε, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να μην δημιουργούμε περισσότερη διαίρεση».

Και κατέληξε: «Στηρίζω τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ, τους παίκτες και όσους επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου».

Σχετικά άρθρα