Δε μιλιέται τις τελευταίες ώρες ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αναγνώρισε τα λάθη του στον δραματικό ημιτελικό με την Εφές και μάλιστα ανέλαβε την ευθύνη της ήττας δημόσια, σε μία ηγετική συμπεριφορά, ενώ ζήτησε και συγνώμη από παίκτες και προπονητές για την αγωνιστική του εικόνα στο παρκέ.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν έχω βγει από το δωμάτιο», ωστόσο όλος ο Ολυμπιακός, συμπαίκτες, προπονητές και μέλη του σταφ, έχει πέσει πάνω του για να τον στηρίξει ψυχολογικά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για εκείνον: «Πραγματικά όμως δεν μπορώ να κριτικάρω κάποιον. Ο μόνος που θα κριτικάρω είναι ο Σάσα (Βεζένκοφ), γιατί είπε ότι φταίει αυτός. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσε να πει και του το είπα και μπροστά στην ομάδα, ότι εδώ όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Υπάρχουν χιλιάδες ώρες δουλειάς εδώ και επαγγελματισμού και δεν γίνεται για μερικά σουτ ή φάουλ να πούμε πως κάποιος φταίει ατομικά. Φταίει όλη μας η ομάδα και όλη η ομάδα έφτασε ως εδώ».

Εξάλλου, ο Κώστας Παπανικολάου είπε για τον Βεζένκοφ: «Τρομερή η άμυνα του Σάσα, δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Σταμάτησε το δεξί ντράιβ του Μίτσιτς, τον έστειλε αριστερά. Έκανε ένα side step στα αριστερά ο Μίτσιτς, ο Σάσα έκανε το contest στο σουτ, δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο».

Σχετικά άρθρα