Ο Όντεν Κάτας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ σε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός προπονητής του Παναθηναϊκού για:

– το ότι υπέγραψε στον Παναθηναϊκό στα μέσα της σεζόν: «Το να αποχωρείς από μια ομάδα στα μέσα της σεζόν είναι κάτι που ουδέποτε σχεδιάζεις. Επίσης, το να αλλάζεις ομάδα μέσα στη χρονιά δεν είναι κάτι που προγραμματίζεις. Ήταν αρκετά δύσκολο, όμως το περιβάλλον εδώ είναι πολύ οικείο, αν και πέρασαν 20 χρόνια από τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό ως παίκτης. Πάντα λέω ότι η Αθήνα και η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, όλοι ξέρουν πόσο ξεχωριστός είναι ο Παναθηναϊκός για μένα! Υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει και θα αντιμετωπίσουμε ως το τέλος της χρονιάς».

– την επόμενη χρονιά: «Οι χαρακτήρες μετρούν πολύ σε μια ομάδα. Φέτος έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια. Είμαστε νέα ομάδα, ίσως δεν έχουμε εμπειρία, όμως έχουμε καλούς χαρακτήρες! Είναι κάτι που πάντα έχω στο μυαλό μου όταν δημιουργώ μια ομάδα. Και φέτος ο Παναθηναϊκός έχει καλούς χαρακτήρες, είναι η βάση που θα χτίσουμε ενόψει της νέας σεζόν».

– τα συμβόλαια των Νέντοβιτς, Χεζόνια, Παπαπέτρου και Μήτογλου: «Πάντα κάθε καλοκαίρι είναι δύσκολο μεταγραφικά… Εμείς θα θέλαμε και τους 4 αλλά δεν μπορώ να δώσω απάντηση, θέλω να είμαι ειλικρινής. Παίζει ρόλο το μπάτζετ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Σχετικά άρθρα