Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, διαμαρτυρόμενος για ένα τάιμ-άουτ κατά τη διάρκεια της παράτασης.

Συγκεκριμένα, στα 19 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του έξτρα πεντάλεπτου κι όταν σούταρε βολές ο Παπαγιάννης, ο Ρικ Πιτίνο ζήτησε τάιμ άουτ.

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού ευστόχησε στη δεύτερη βολή, με τον Αμερικανό τεχνικό να ζητά -καθυστερημένα σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους»- την ακύρωσή του.

Η γραμματεία, ωστόσο, χτύπησε την κόρνα ώστε να οδηγηθούν οι παίκτες των δύο ομάδων στους πάγκους, με τους διαιτητές όμως να συνεχίζουν κανονικά το παιχνίδι.

Στον Ολυμπιακού τόνισαν αρχικά ότι η γραμματεία τους επιβεβαίωσε ότι είχε όντως χτυπήσει την κόρνα του τάιμ-αουτ, προσθέτοντας ότι έχασαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν μία από τις τελευταίες επιθέσεις του ματς.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες δε θα προχωρήσουν την ένσταση κι έτσι δεν αναμένεται κάποια εξέλιξη επί του θέματος.

Σχετικά άρθρα