Το δικό του σχόλιο για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ρίτις Βισνιάουσκας, στο τελευταίο Q&A podcast του “Basketnews.com”.

“Ειλικρινά σοκαρίστηκα με την είδηση της συμφωνίας Παναθηναϊκού και Σλούκα. Εξεπλάγην όχι για τα χρήματα, αλλά για το γεγονός ότι υπέγραψε στο μεγαλύτερο αντίπαλο. Εμένα μου μοιάζει κάτι σαν εκδίκηση” δήλωσε.

“Προφανώς είχε διαφωνίες με τον coach Μπαρτζώκα και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού (σ.σ. ο Ουρμπόνας διευκρίνισε σε εκείνο το σημείο ότι οι διαφωνίες ήταν κυρίως με τον Μπαρτζώκα, όχι με τη διοίκηση). Ο Σλούκας ξέρει τι κάνει, ξέρει ότι υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να πάει στην Φενέρμπαχτσε ή σε άλλη ομάδα. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό” ανέφερε.

“Πιθανότατα ήταν η καλύτερη πρόταση που είχε δεχθεί από πλευράς χρημάτων. Ακόμα και έτσι, δεν ήταν μόνο τα χρήματα που έπαιξαν ρόλο. Ήταν κάτι προσωπικό κατά τη γνώμη μου. Πιθανώς θα είναι η σημαντικότερη μεταγραφή που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι” υποστήριξε.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα