Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 είναι και επίσημα ο Κάιλ Χάινς, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία της έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ με τον πρώην πλέον σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αρμάνι και τον κ. Ντελ’ Όρκο, οι οποίοι μου εμπιστεύονται αυτή τη θέση. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια ιστορική ομάδα με σκοπό να την βοηθήσω να έρθουν μεγάλες νίκες. Η οικογένειά μου και εγώ ανυπομονούμε να κάνουμε το Μιλάνο το νέο μας σπίτι και να αρχίσουμε αυτήν τη νέα περιπέτεια μαζί με όλους τους οπαδούς της Ολύμπια» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Χάινς μετά τη διετία 2011-2013 στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Με τον Χάινς, φέρνουμε έναν παίκτη προσωπικότητας στο Μιλάνο, για να δημιουργήσουμε μια ομάδα παικτών με νοοτροπία νικητή, που θα αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας. Είμαι χαρούμενος προσωπικά γιατί μετά από τόσα χρόνια είμαστε και οι δύο μέλη της ίδιας ομάδας, με τον ίδιο ενθουσιασμό και επιθυμία που υπήρχε και τότε».

powered by Rubicon Project

Σχετικά άρθρα