Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Πυλαία (πριν από το τζάμπολ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Βαλαβανίδη που απεβίωσε την Τρίτη 12/11) στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είχαμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και επιστρέφουμε στη βάση μας. Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο και πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που έχει ποιότητα και τεράστιο βάθος. Ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος, γιατί δεν υπάρχει ένας μόνο πόλος στην επίθεση. Είναι η λειτουργία τους που πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε. Για αυτό και η προσπάθειά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα.
Θέλω να πω και εγώ συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Βαλαβανίδη. Είναι ένα θλιβερό γεγονός που μας στεναχώρησε πολύ. Θέλουμε να παίξουμε και για τον Γιώργο και περιμένουμε ότι σε αυτή την προσπάθεια και σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι θα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Μας βοηθούν πάντα και μας δίνουν ώθηση και θα κάνουν το ίδιο πιστεύω και σε αυτό το παιχνίδι».