Ο Βασίλης Καββαδάς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα από την προετοιμασία ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, καθώς πρέπει η Εθνική να ετοιμαστεί όσο πιο έτοιμοι γίνεται, για να αντιμετωπίσει τρεις πολύ καλές και σοβαρές ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube για:

-τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας: «Είναι πάντα όμορφο να βρισκόμαστε εδώ, μαζί με παιδιά που γνωριζόμαστε χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη μέρα. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι περιορισμένος, πρέπει να “βρεθούμε” μεταξύ μας, να ενσωματωθούν και τα υπόλοιπα παιδιά για να βρούμε άμεσα χημεία και να είμαστε έτοιμοι στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

-την παρουσία του στα “παράθυρα”: «Ήρθα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δούλεψα πολύ για να επανέλθω στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή, που μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξω, τον κ. Καστρίτη και τον κ. Συρακόπουλο, αλλά και τη διοίκηση που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια ο κ. Σκουρτόπουλος με κάλεσε στα “παράθυρα” και μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξω στην Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Δούλεψα και έκανα ό,τι μπορούσα για να προκριθούμε στο Ευρωμπάσκετ. Τα καταφέραμε και τώρα… έφυγε ο χειμώνας και ήρθε η ώρα για το καλοκαίρι».

-τη συνεργασία με τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι ξεκάθαρος, η φιλοσοφία του είναι απλή και όμορφη. Ζητά απλά πράγματα, κάτι που είναι σημαντικό για τον παίκτη. Μέρα με τη μέρα θα τον μαθαίνουμε και θα μας μαθαίνει περισσότερο. Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής κι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας μέρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

-το τουρνουά “Ακρόπολις-Eurobank”: «Θα αντιμετωπίσουμε τρεις σοβαρές ομάδες με καλά ρόστερ. Έχουμε λίγο χρόνο μέχρι τότε και στόχος είναι να “βρεθούμε” καλά μέχρι τότε, να πάρουμε ψυχολογία από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια και να εμφανιστούμε έτοιμοι στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

Σχετικά άρθρα