Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα των Μολοσσών με αφορμή την αναβολή του αγώνα με τον ΑΓΟ Φιλιππιάδας στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων για το βόρειο όμιλο της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλη μια αναβολή της τελευταίας στιγμής είναι γεγονός, και η ομάδα μας ακόμη περιμένει την πρώτη επίσημη!

Σήμερα στις 17:45 είχαμε προγραμματισμένο αγώνα με τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων. Στις 12:21 του Σαββάτου (5μιση ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα) πληροφορηθήκαμε με ένα mail από την ΕΣΚΑΒΔΕ ότι η ομάδα της Φιλιππιάδας αποφάσισε να μη κατέβει στο εν λόγω ματς!

Ενημερωθήκαμε στη συνέχεια ότι ο ΑΓΟΦ, η “Γιαννιώτικη” ομάδα με έδρα τη Φιλιππιάδα (καθώς η πλειοψηφία των μελών της κατοικεί στα Ιωάννινα), αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής (15 ώρες περίπου πριν τον αγώνα) να μη κατέβει στο μεταξύ μας αγώνα καθώς θυμήθηκε να φοβηθεί τον COVID-19 που όντως μαστίζει την πόλη των Ιωαννίνων εδώ και 15 ημέρες (και όχι ξαφνικά την Παρασκευή το βράδυ). Την ίδια στιγμή που η άλλη ομάδα της πόλης μας, ο Θρύλος Ιωαννίνων, ταξίδευε στην Άρτα για να αγωνιστεί στην έδρα του Αίαντα!

Σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ τον φόβο των ανθρώπων του ΑΓΟΦ καθώς η κατάσταση με την πανδημία έχει πραγματικά ξεφύγει στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νέου Κλειστού η ΕΣΚΑΒΔΕ αποφάσισε να ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου 17-18 Οκτωβρίου.

Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ στο να επανεκτιμηθεί η κατάσταση καθώς τα κρούσματα στην πόλη μας δυστυχώς αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό.

Ελπίζουμε ότι η ΕΣΚΑΒΔΕ προτού αποδεχτεί την επιβολή αναβολής από πλευράς του ΑΓΟΦ, θα σκεφτεί ότι με αυτή την επιλογή δημιουργεί ένα νέο δεδικασμένο. Ίσως μελλοντικά να έρθει και η δική μας στιγμή που θα έχουμε απουσίες ή τραυματισμούς όπως και άλλων ομάδων της κατηγορίας. Θα επικαλεστούμε τον φόβο μας για τον COVID19, κάτι που κανένας δε μπορεί να μας στερήσει, αλλά θα το κάνουμε σαν ΜΟΛΟΣΣΟΙ. Θα ενημερώσουμε την αντίπαλη ομάδα έγκαιρα (και όχι ποτέ), με την οποία και θα βρούμε λύση από κοινού (και όχι όταν βολεύει τους “καλούς” μας) για τη νέα ημερομηνία αγώνα. Ούτε θα το κρύψουμε εντέχνως, ούτε θα βγούμε στα ραδιόφωνα να απειλούμε!!

Εκ της Διοικήσεως,

ΜΟΛΟΣΣΟΙ b.c.»

Σχετικά άρθρα