Η Δόξα Λευκάδας έκανε την… ανατροπή και παρότι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Οικονόμου, τελικά έδωσε τα ηνία τεχνικής ηγεσίας στον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος πιάνει δουλειά σε φουλ ρυθμούς.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, αρχικά οι Λευκαδίτες έστρωσαν… κόκκινο χαλί στον Νίκο Λιακόπουλο, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ήδη κλεισμένος, ενώ παλεύει και τη δύσκολη περίπτωση του Φάχρο Αλίχοντζιτς. Ωστόσο, οι κινήσεις από το… πάνω ράφι δεν σταματούν εδώ, καθώς στο… βάθος (όχι τόσο μεγάλο), υπάρχει μια ακόμη εξαιρετική περίπτωση που μπορεί να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα “μπαμ” του καλοκαιριού στη νέα Α2. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μιχάλη Πελεκάνο!

Ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί ελκυστική περίπτωση για τη Δόξα και με την αβεβαιότητα που επικρατεί στον Πανιώνιο, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αποχώρησή του. Όπως είναι φυσικό προσελκύει το ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων λόγω της σπουδαίας καριέρας του (Περιστέρι, ΑΕΚ, Ρεάλ Μαδρίτης, Πανελλήνιος, Ολυμπιακός, Μαρούσι, Άρης, Πανιώνιος), όμως οι διοικούντες την ομάδα των Επτανήσων είναι αποφασισμένων να κάνουν την κίνηση-ματ την κατάλληλη στιγμή για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σχετικά άρθρα