Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε ασχολίαστα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Τάκη Μπαλτάκου για την προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον «Libero 107.4 FM»:

«Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ανάλογη της ποιότητας των προσώπων, που έχουν την ιδιότητα του προέδρου στις ενώσεις, τους οποίους εξέλεξε με παράνομους τρόπους ο άμεσος συνεργάτης του Μελισσανίδη, ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ένας κοινός κακοποιός. Άμεσος συνεργάτης του Τσακογιάννη στην Αθήνα. Που έχει και είχε την Ηλιούπολη.

Ο οποίος, σε κάθε εκλογή ενώσεως, συνοδεία μπράβων, επηρέαζε το αποτέλεσμα. Εξέλεξε μπάρμαν, ιδιοκτήτες καφετεριών, άσχετους με το άθλημα. Για την διοίκηση της ομοσπονδίας μάλιστα αποφάσισαν να βάλουν τον Κύριο Φιλιππούση, και τώρα ετοιμάζονται να εκλέξουν τον κύριο Μπαλτάκο, τον υπάλληλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ξαναλέω, στην θέση του Ζαγοράκη ετοιμάζονται να βάλουν τον Μπαλτάκο. Καταλαβαίνετε τι πάει να γίνει; Θα μπει ένας που τον έχουν για τα θελήματα η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι απίστευτοι, Έφεραν σε θέση τον κύριο Γκαγκάτση να πει πως ντρέπεται που είναι μέρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Είδαμε και πάλι πως το διοικητικό δικαστήριο τους εξευτέλισε».

Σχετικά άρθρα