Ο Γιώργος Μπόγρης αποχώρησε από την ΑΕΚ έχοντας αγωνιστεί ελάχιστα με τη φανέλα της, παρότι υπήρξαν και πολλά προβλήματα με απουσίες παικτών.

Ο άλλοτε σέντερ και των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που πλέον αγωνίζεται στον Απόλλωνα Πάτρας άφησε ξεκάθαρες αιχμές στην πρώην ομάδα του και τον προπονητή της, Στέφανο Δέδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπόγρη στην ΕΡΤ:

Για τον Απόλλωνα: «Ταλέντο υπάρχει και μπορώ να βοηθήσω και εγώ να γίνει η ομάδα πιο συνεπής και σκληρή και να δώσω μια καθοδήγηση στα πιο νέα παιδιά. Το ζητούμενο είναι η νίκη, πάντα αυτό ήταν σε όλη μου την καριέρα και αυτό θέλω να περάσω στους συμπαίκτες μου».

Για την ΑΕΚ και τον τραυματισμό του: «Είναι ότι πιο σημαντικό το δεξί μου χέρι, ήμουν στο κομμάτι της ενδυνάμωσης. Στα 33 μου έχω μάθει να συνεργάζομαι με σεβασμό και αξιοπρέπεια και στην ΑΕΚ δεν το βρήκα αυτό. Επιτέλους συνεργάζομαι με έναν προπονητή που έχει παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και όχι σαν κάποιους άλλους που δεν τους έχουν παίξει ούτε στο σχολείο τους».

Για τα χρόνια του στην Ισπανία:
«Η ισπανική νοοτροπία μου ταίριαζε πολύ, ήμουν ευγνώμων για τα πέντε χρόνια στο εξωτερικό, με βοήθησαν πολύ. Με πήγαν σαν παίκτη και άνθρωπο στην επόμενη πίστα και φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού που ήταν το παιδικό μου όνειρο. Μόνο η ομάδα του Ηρακλή μου μένει για να έχω παίξει παντού και έχω καταφέρει να με έχουν αγαπήσει και να με έχουν βρίσει όλοι!».

Σχετικά άρθρα