Εκτός έδρας κόντρα στον Πολύγυρο αγωνίζεται ο Απόλλων Καλαμαριάς (10/2, 17:00) για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Κώστα Κεσίδη (συνεργάτη του Γιάννη Τσεσμετζή), με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, να μιλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ματσάραμε πολύ καλά εναντίον του Πολυγύρου. Θα πρέπει να το θυμηθούμε αυτό και να δράσουμε ανάλογα. Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση αυτή την στιγμή αγωνιστικά, ίσως και ψυχολογικά. Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα αλλά μιας και έχουμε αυτό το παιχνίδι μπροστά μας, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανακάμψουμε και πάλι αγωνιστικά, ψυχολογικά και νοητικά. Να αρχίσουμε να ξαναπιστεύουμε στον εαυτό μας.

Θα μπούμε στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε συγκεκριμένες βλέψεις ή σκοπούς σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα. Αυτό που θα ήθελα εγώ να δω από τα παιδιά είναι να μπούνε μέσα στο γήπεδο και να δείξουν μια ιδιαίτερη «πείνα» και «αγριάδα» για την νίκη. Κι αυτό θα είναι το καλύτερο πρώτο βήμα για να ξεφύγουμε λίγο από την κατάσταση, στην οποία έχουμε περιέλθει τον τελευταίο καιρό».