Είναι και προφανώς θα παραμείνει το θέμα που θα απασχολεί τους απανταχού φίλους του μπάσκετ μέχρι ο ίδιος να ανακοινώσει τι θα κάνει.

Το αν θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν (ή και περισσότερο, ποιος ξέρει;) ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί το «καυτό» ζήτημα των ημερών και πολλά έχουν ειπωθεί και γραφθεί για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Κάποιοι λένε ότι δεν του αξίζει να αποσυρθεί σε άδειες εξέδρες. Άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι θέμα διοίκησης και προπονητή. Ο ίδιος ακούγεται πως θέλει να παίξει και του χρόνου και πως σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει το καλοκαίρι και στην Εθνική!

Ακόμα και ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς μιλώντας στο βράδυ της Δευτέρας (12/4) στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν ο «Kill Bill» θα σταματήσει ή όχι, ωστόσο πιστεύει πως ο 38χρονος αναμορφωτής της σύγχρονης ιστορίας των «ερυθρολεύκων» μπορεί να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για τουλάχιστον μία χρονιά και αυτό είναι κάτι το οποίο ο Ραζνάτοβιτς θα έλεγε στον Σπανούλη.

Εδώ λοιπόν θα θέσουμε ένα ερώτημα: μήπως ο Σπανούλης αποφασίσει να παίξει με την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη συνέχεια εφόσον προκριθεί η «γαλανόλευκη») και μετά σταματήσει; Αναμφισβήτητα, ακόμα κι αν δεν καρποφορήσει η παραμονή του στον Ολυμπιακό, ο «V-Span» θα έχει την ευκαιρία να κρεμάσει τα παπούτσια του μέσα σε κλίμα αποθέωσης, με κόσμο (έστω και λιγότερο συγκριτικά με την προ Covid-19 εποχή). Φυσικά, η… τρέλα του Λαρισαίου άσου για το μπάσκετ είναι τέτοια που σε συνδυασμό με το ότι είναι υπόδειγμα αθλητή και σωματικά αποδεδειγμένα αντέχει ακόμα, η «μπίλια» κατά πάσα πιθανότητα θα «κάτσει» στη συνέχιση της καριέρας του για έναν ακόμα χρόνο τουλάχιστον.

Κρατάμε για το τέλος τα λόγια του Γιώργου Σιγάλα, επίσης στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ, ο οποίος τόνισε αναφορικά με το τι θα κάνει ο Σπανούλης πως «το σημαντικό είναι να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Αυτό του είχα πει σε μια προ διετίας συνάντησή μας, αυτό θα του έλεγα και τώρα». Ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως ο «Kill Bill» δε νιώθει καλά με αυτό που (λατρεύει να) κάνει;

Σχετικά άρθρα