Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ξεπέρασε τις όποιες δυσκολίες και έκανε τη μεγάλη υπέρβαση με την άνοδο στην Α1 Γυναικών. Ο Σταύρος Νανάκος διαχειρίστηκε εξαιρετικά τα προβλήματα, πήρε το μάξιμουμ από το διαθέσιμο υλικό του και παίκτριες σαν την Χριστίνα Κίτσιου “έλαμψαν” και εξελίχθηκαν σε πρωταγωνίστριες.

Η ταλαντούχα και ικανότατη παίκτρια του Πρωτέα Βούλας παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα του Μπραχαμίου από τον Πρωτέα Βούλας κι όχι απλά ανταποκρίθηκε στο ρόλο της, αλλά τα πήγε περίφημα, εκπληρώνοντας τα “θέλω” του προπονητή της. Η ποιότητά της φάνηκε σε κρίσιμα σημεία και οι “ερυθρόλευκες” πήραν πολλά από εκείνη στη μάχη της ανόδου. Το Basketworld.net επικοινώνησε με την ύψους 1.85μ, 25άχρονη παίκτρια, η οποία έδωσε τη δική της εξήγηση για την μεγάλη επιτυχία του Κρόνου, αναλύοντας τα συστατικά που έφεραν το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

“Εξαρχής ο στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος! Στη διάρκεια της χρονιάς ήρθαμε αντιμέτωποι με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες όμως τα ξεπεράσαμε έχοντας υπομονή και πολύ καλό κλίμα! Η άνοδος κρίθηκε στον αγώνα μπαράζ με τα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος και έκανε το έργο μας δυσκολότερο. Όπως είναι λογικό το καλό κλίμα είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία μιας ομάδας! Γίναμε μια παρέα με κοινούς στόχους, ευχαριστιόμασταν τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και αυτό μας οδήγησε στην επίτευξη των στόχων μας.

Μπορεί να ήμασταν μια πολύ νεανική ομάδα όμως η αρχηγός μας Ελεάνα Πανταζή μας μετέφερε την εμπειρία της και ήταν δίπλα μας σε όλα. Δημιουργήθηκε ενα πολύ καλό “παρεάκι” και καταφέραμε να παίζει η μία για την άλλη. Ο κόουτς έχοντας μια νεανική ομάδα στα χέρια του, από την αρχή της χρονιάς μοίρασε τους ρόλους και μας βοήθησε να τους αποδεχτούμε. Μας μετέδωσε το πάθος του και με την εργατικότητα του καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους ατομικούς αλλά κυρίως τους ομαδικούς στόχους! Αποκόμισα πολλές εμπειρίες και παραστάσεις στον Κρόνο και η χρονιά ήταν πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα! Ανήκω στον Πρωτέα Βούλας αλλά ακόμα δεν γνωρίζω που θα βρίσκομαι τη νέα σεζόν”.

Σχετικά άρθρα