Αποχαιρέτησε πριν καν προλάβει να ξεκινήσει ουσιαστικά και ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος. Ο λόγος για τον Κλιάντονι Έρλι, ο οποίος μόλις 8 ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε από την ομάδα.

Άνθρωποι της ΚΑΕ ανέφεραν ότι ο λόγος είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε, με το «αγκάθι» να φαίνεται ότι ήταν οι… διατροφικές του προτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός είναι βίγκαν και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η ΚΑΕ δεν του εξασφάλιζε γεύματα που να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις του.

Μάλιστα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη συζήτηση που είχε με τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Χήνα, αφού τον ενημέρωσε ότι πάει να βρει μόνος του φαγητό.

Σε αυτόν ξεσπά όταν του επισημαίνεται ότι το μέρος είναι μακριά και θα πρέπει να επιστρέψει έγκαιρα για την προπόνηση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι νιώθει να μην τον σέβονται και ότι δεν τρώει καλά, με αποτέλεσμα να έχει χάσει κιλά από όταν ήρθε στην ομάδα.

Σημειώνει ότι θα πρέπει να κάτσουν να συζητήσουν για το θέμα και θέτει ακόμα και θέμα αποχώρησής του, όταν ο τιμ μάνατζερ του εξηγεί ότι η συγκεκριμένη διατροφή θα επηρεάσει την απόδοσή του.

Στη συνέχεια έσβησε τα ποσταρίσματά του, αλλά η ιστοσελίδα «postingandtoasting.com» είχε προλάβει να τα αποθηκεύσει…

Σχετικά άρθρα