Ο Κώστας Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Τζάμπολ», στο πλαίσιο της επιστροφής του στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή για το παιχνίδι της Βιλερμπάν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Είναι τέλειο συναίσθημα που γύρισα πίσω, είδα τους φίλους μου και άκουσα ξανά ελληνικά. Ευχαριστώ τον κόσμο που με υποδέχεται έτσι και με δέχεται σαν παίκτη. Η ζωή και η καθημερινότητα εδώ στην Ευρώπη είναι τελείως διαφορετική από ότι στις ΗΠΑ. Όπως και μπασκετικά υπάρχει μεγάλη διαφορά, στον ρυθμό και στον τρόπο παιχνιδιού. Δεν πιστεύω όμως πως υπάρχει μεγάλη διαφορά που θα σε αλλάξει σαν παίκτη και σαν άνθρωπο.

Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να βελτιώνομαι σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Δεν έχω επιλέξει μια συγκεκριμένη θέση στο παρκέ, θα παίξω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή» δήλωσε αρχικά ο νεαρός σέντερ.

Στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία των Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα στο Eurobasket: «Η επικοινωνία με τα αδέλφια μου είναι μια χαρά, μιλάμε καθημερινά. Βέβαια δεν μπορώ να βλέπω τα παιχνίδια τους συνεχώς γιατί είναι τα ξημερώματα.

Ο κόσμος θα δει αυτό που θέλει. Εγώ αυτό πιστεύω θα είμαστε εκεί όλοι. Το έχουμε συζητήσει πως θέλουμε να είμαστε και οι τέσσερις μαζί στην Εθνική και να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα