Για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική ομάδα μίλησε ο Κώστας Κουφός στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής σέντερ:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Αυτή τη στιγμή είναι στο Τop 5. Το πιο τρομακτικό είναι η βελτίωσή του χρόνο με το χρόνο και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αν δεν αναδειχθεί από το κοινό ως ο κορυφαίος, θα είναι ανάμεσα στους καλύτερους που έπαιξαν ποτέ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά και κάνει πολλά πράγματα εκτός γηπέδου. Είναι σπουδαίο ότι είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης».

Για το αν τον είχε προσεγγίσει στο παρελθόν ο Ολυμπιακός:

«Αισθάνομαι τυχερός που και τότε και τώρα με είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός. Ήταν άλλη η ζωή μου τότε, άλλη τώρα και αισθάνομαι ευλογημένος που κατάφερα να αγωνιστώ για έντεκα χρόνια στο NBA».

Για αν το βλέπει το μέλλον του στα «ερυθρόλευκα»:

«Τώρα θέλουμε να κάνουμε κάποιες νίκες και να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Σκέφτομαι μόνο το παρόν. Για το μέλλον αφήνω όλες τις πόρτες ανοικτές».

Για τον Ρικ Πιτίνο και το αν έχουν μιλήσει για την Εθνική:

«Είναι εξαιρετικός προπονητής. Είχαμε μιλήσει πέρυσι, ώστε να παίξω στην Εθνική. Δεν ξέρω τι συνέβη στο παρασκήνιο και δεν αγωνίστηκα. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι το ιερό για μένα και την οικογένειά μου και πάντα θα είμαι διαθέσιμος»

Σχετικά άρθρα