Την Χίμκι αντιμετωπίζει την Τρίτη (29/10, 19:00) ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, να πλέκει το εγκώμιο των «πρασίνων», ξεχωρίζοντας τον Νικ Καλάθη.
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που ξέρει πώς να κερδίζει παιχνίδια. Έχουν έναν ξεκάθαρο ηγέτη, τον Καλάθη, που τακτικά πάντα παίρνει τις πιο έξυπνες αποφάσεις. Επίσης, μπορεί να σκοράρει τρίποντα σε κρίσιμες στιγμές, αλλά δεν είναι σούτινγκ γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εμπειρία και έχει κερδίσει τον τίτλο στην Ευρωλίγκα.
Αυτό που συχνά εξηγώ στους παίκτες μου είναι να παίζουν μπάσκετ και να κερδίζουν δεν είναι το ίδιο. Σε αυτή τη διοργάνωση αντιμετωπίζουμε κλαμπ υψηλού επιπέδου, όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής, αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Κόντρα στον Παναθηναϊκό όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα είμαστε σε θέση να ελέγξουμε το παιχνίδι» τόνισε ο Κουρτινάιτις.



