Μια ανανέωση που ισοδυναμεί με μεταγραφικό… ΜΠΑΜ ανακοίνωσε ο Α.Σ. Καρδίτσας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Κακλαμάνο.

Σαν το παλιό, καλό κρασί, ο χαρισματικός σουτέρ, κάθε χρόνο ωριμάζει και γίνεται καλύτερος, όντας ηγετική φυσιογνωμία στην εξαιρετική περσινή πορεία των Θεσσαλών, ενώ θα είναι μπροστάρης και στη νέα προσπάθεια τη σεζόν που μας έρχεται.

Η ανακοίνωση:

“Με Νίκο Κακλαμάνο και τη νέα χρονιά ο Α.Σ.Κ.!!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη περίοδο, με τον αθλητή Νίκο Κακλαμάνο.

Ο έμπειρος γκαρντ, στην περυσινή του πρώτη χρονιά στην ομάδα, ήταν από τους βασικότερους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης πορείας της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Με μ.ο. 14,5 πόντους και 3,0 ασίστ, ήταν ο πρώτος σκόρερ και πασέρ της ομάδας μας, με 72 εύστοχα τρίποντα ο δεύτερος «μπόμπερ» της κατηγορίας, επιβεβαιώνοντας την αξία του και το γεγονός ότι κατατάσσεται στους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Α2.

Και τη νέα περίοδο, ο Κακλαμάνος θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Α.Σ.Κ. και με την ηγετική του προσωπικότητα, το ήθος και τον εξαιρετικό επαγγελματισμό του, θα είναι ένα πολύτιμο μέρος στη νέα ομάδα που δημιουργείται.

Ευχόμαστε στο Νίκο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Σχετικά άρθρα