Τα έψαλλε στους νεαρούς παίκτες της Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα από την Μακάμπι (80-104).

Με δεδομένο ότι οι Καταλανοί έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση, ο Λιθουανός προπονητής ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και έδωσε χρόνο στους πιτσιρικάδες Καϊσέδο, Ενάτζι και Μπονίγια, που όμως δεν τον ικανοποίησαν καθόλου με την εμφάνισή τους.

«Όταν είσαι νέος, είναι λογικό σε κάποιες φάσεις να φτάνεις δεύτερος. Αλλά όταν ο αντίπαλος σε περνά, πρέπει να κάνεις φάουλ, να παλεύεις για κάθε κατοχή και να βγάζεις πάθος. Γιατί μόνο ο Καλάθης και ο Έξουμ να κάνουν βουτιές για την μπάλα; Είμαι απογοητευμένος! Μπορεί να ζητάμε πολλά από κάποια παιδιά, αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι 100% συγκέντρωση, ενέργεια και προσπάθεια.

Αν θες να παίξεις για αυτή την ομάδα, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθείς και δεν είμαι σίγουρος πως το έκαναν κάποιοι παίκτες. Ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν πως προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, αλλά αυτή η βοήθεια δεν θα κρατήσει για πάντα. Είδα που χαίρονται να παίζουν εδώ αλλά για να έχεις αυτή την τιμή πρέπει να δουλέψεις σκληρά!» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιασικεβίτσιους.

Σχετικά άρθρα