Το ταξίδι της Βοσνίας στο Eurobasket ολοκληρώθηκε, με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να επιτίθεται δημόσια και να αποκαλύπτει τα σοβαρά προβλήματα της ομοσπονδίας της χώρας.

Θυμίζουμε ότι η εθνική ομάδα της Βοσνίας κινδύνεψε να μην πάει καν στην Κολωνία εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων της ομοσπονδίας, ενώ η αποστολή ταξίδεψε στην οικονομική θέση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Νούρκιτς:

«Είμαι περήφανος για όλα τα μέλη της ομάδας. Με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε, αυτό που κάναμε ήταν εντυπωσιακό. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και η πατρίδα μας μπορεί να είναι περήφανη. Όλα αρχίζουν από την ομοσπονδία. Έχουμε διοίκηση; Μας παίρνουν προπονητή δέκα μέρες πριν; Χρειάζονται πολλά από πριν, το αθλητικό κομμάτι είναι το εύκολο.

Δώστε μου τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον διευθυντή, το ΔΣ και δεν θα έχουμε ποτέ θέματα με προετοιμασία, ξενοδοχεία ή φαγητό. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εγώ είμαι έτοιμος να τα αναλάβω όλα. Ποιο είναι το νόημα όταν τέσσερις παίκτες κοιμούνται σε ένα κρεβάτι; Αν δεν λύνουμε βασικά πράγματα;

Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να δίνουμε στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά δεν θα προοδεύσουμε πραγματικά αν δεν λύσουμε κάποια ζητήματα», τόνισε ο σέντερ των Μπλέιζερς.

Σχετικά άρθρα