Την εύρεση θετικού κρούσματος κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΚΣ Γέφυρας, κάτι που σε συνδυασμό με τα κρούσματα κορωνοϊού στα ΤΕΦΑΑ Σερρών θα οδηγήσει με βεβαιότητα την αναβολή του αγώνα με τους Ικάρους Σερρών την προσεχή Κυριακή (25/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γέφυρας:

«Μετά το επίσημο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αθλητή του αντρικού τμήματος του Συλλόγου μας, ο σύλλογος μας άμεσα προέβει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών μας που γυμνάζονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Γεφυρας. Ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κο Ανεστιδη Ανέστη ο οποίος επικοινώνησε με τον δήμαρχο Κο Αναγνωστοπουλο Σταυρό. Αμέσως δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το κλειστό γυμναστήριο και να ακολουθήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους. Η απολύμανση θα γίνει σήμερα και το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ΕΟΔΥ ώστε να δοθούν περαιτέρω ενημερώσεις για το τι θα ακολουθήσει. Το ΔΣ του ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και γονείς και τηρώντας από την πρώτη στιγμή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ .Θα υπάρχει ενημέρωση σε κάθε τι που χρειάζεται να ακολουθήσει για την αντιμετώπιση του Ιού!»!

Σχετικά άρθρα