Ο Προμηθέας επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν τρία θετικά δείγματα στα 32 μέλη της ομάδας που υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό.

Όπως διαβεβαιώνει η ομάδα της Πάτρας, ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί η Euroleague (στην οποία και υπάγεται το Eurocup) και ο ΕΣΑΚΕ.

Εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης (28/10) με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, θα αναβληθεί και αυτό της Κυριακής (1/11) με τον Παναθηναϊκό στο «Δ. Τόφαλος».

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

“Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως κατά την τελευταία εξέταση (από τους τακτικούς κι επαναλαμβανόμενους ελέγχους για covid-19 που πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ) 3 από τα 32 τεστ που διενεργήθηκαν παρουσιάστηκαν θετικά. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων, όπου μετέχει ο Προμηθέας (ΕΣΑΚΕ και Euroleague) και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Euroleague για διαχείριση κρούσματος”.

H ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ:

“Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής (01/11) αναβάλλεται και ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ”.

Σχετικά άρθρα