Μετά την παρουσία στην Ολλανδία για το FIBA Europe Cup, ο Ηρακλής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με δύο κρούσματα κορωνοϊού εντός της ομάδας του.

Στα τεστ που έγιναν εν όψει του αγώνα με το Λαύριο, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (31/3, 17:00), βρέθηκαν δύο θετικά, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι με το Λαύριο, δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.

Στον Ηρακλή, αναμένεται να κάνουν νέα τεστ και την Τετάρτη (31/3), ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο αγώνας της Τετάρτης, πάει για αναβολή.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τον εντοπισμό 2 κρουσμάτων COVID-19 μετά από PCRtests που διενεργήθηκαν στα πλαίσια του προαγωνιστικού έλεγχου ενόψει του αγώνα εκτός έδρας με το Λαύριο.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει να ενημερώσει όλο το φίλαθλο κόσμο της, ότι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού στις τάξεις της ομάδα μας.

Αύριο η ομάδα μας θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και αν δεν υπάρχει νέο κρούσμα η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ως οφείλει ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ και προβαίνει στις αντίστοιχες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών της αλλά και των αντιπάλων».

Σχετικά άρθρα