Η εταιρεία Nickan, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σύλλογο του ΕΦΑΟΖ (Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου), για την κατασκευή συλλεκτικών εμφανίσεων του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση που φόρεσε ο Γιάννης σε επίσημο αγώνα της ομάδας του Φιλαθλητικού Ζωγράφου, κάνοντας τα πρώτα βήματα της μεγαλειώδους καριέρας του.

Για να φέρουμε ξανά όλοι στη μνήμη μας, αυτό που ο Γιάννης έκανε μάθημα ζωής για τον καθένα από εμάς. Δεν ξέχασε ποτέ πως και από που ξεκίνησε και απέδειξε περίτρανα ότι τα όρια είναι για να ξεπερνούνται. Είμαστε περήφανοι για τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Ζωγράφου θα διαθέσει για τους φίλους της, συλλεκτικές εμφανίσεις κι άλλων επιφανών παικτών που έπαιξαν στο σύλλογο, όπως τα αδέρφια του Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, του Γκίκα, του Μπάμπη Σαμοθράκη και του Χρήστου Σαλούστρου.

Ιδιαίτερης σημασίας γεγονός είναι ότι εκτός των συλλεκτικών εμφανίσεων, θα αναπτυχθεί μια σειρά αθλητικών προϊόντων, με είδη όπως t-shirts, polo shirts, back bags, καπελάκια και σκούφους, ώστε να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού.

Είναι τιμή μας που θα δημιουργηθεί η ανεκτίμητη συλλεκτική εμφάνιση του Γιάννη αλλά και για την ευφάνταστη και πρωτότυπη ενέργεια συνεργασίας με τον ΕΦΑΟΖ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Nickan Team

Υ.Γ.:

Η μπουτίκ είναι ήδη ενεργή και λειτουργεί μέσω του επίσημου site της εταιρείας μας www.nickan.gr .

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της nickan 210 6232222.

Σχετικά άρθρα