Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επισήμανε την ομαδική δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει τους Πειραιώτες σε εντυπωσιακή εκκίνηση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Άρη ο διεθνής γκαρντ:

«Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, έχουμε βρει ρόλους και χημεία. Μεγάλο ρόλο παίζει ότι είμαστε από πέρσι πολλά παιδιά μαζί και κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και μεγάλη ενέργεια. Ξεκινήσαμε καλά, είναι μια βάση, είμαστε χαρούμενοι αλλά ως εκεί. Ξέραμε ότι ο Άρης θα παλέψει για κάθε μπάλα, ειδικά σε αυτή την έδρα, με όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Φέραμε το ματς στα μέτρα μας, διατηρήσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη».

Για το ρόστερ:
«Έχουμε αναβαθμιστεί στους ψηλούς, έχουμε καταλάβει τη φιλοσοφία του κόουτς και ακολουθούμε το πλάνο του. Η σοβαρή δουλειά μας καθημερινά έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα και έχουμε πάρει ψυχολογία».

Για τον ίδιο: «Νιώθω αρκετά ώριμος πλέον, νιώθω καλά, άνετα και ήρεμος. Μακάρι να συνεχίσω και εγώ έτσι. Στόχος είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

Για τις νίκες στην Ισπανία: «Είναι πολύ σημαντικές νίκες. Δε θα περάσουν πολλές ομάδες από αυτές τις έδρες. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, όλα τα παιχνίδια και στην έδρα μας είναι δύσκολα και πρέπει να την κρατήσουμε».

Σχετικά άρθρα