Να κλείσουν νικηφόρα το 2020 θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα εν όψει του αυριανού (29/12) αγώνα με τη Χίμκι να δηλώνει τα εξής:

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Χίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού.

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» του αγώνα, o 27χρονος γκαρντ είπε: «Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Ερωτηθείς τι θα άφηνε πίσω του από το χρονιά που φτάνει στο τέλος της, απάντησε: «Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμούς… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της Πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Σχετικά άρθρα