Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε δύσκολα της ΑΕΚ με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να το αποδίδει αυτό στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα:

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει καλό υλικό, καλό προπονητή και παίζει σε υψηλό ρυθμό. Το ξέραμε αυτό. Ήμασταν κι εμείς λίγο κουρασμένοι, δεν είχαμε την ίδια ενέργεια που απαιτείται για τέτοιο ματς και πήγε το ματς κλειστά.

Θεωρώ ότι έχει ανέβει γενικά το επίπεδο τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αν παίξεις με ενέργεια και να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου όλα τα ματς θα είναι δύσκολα».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι είπε: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, ειδικά για το ελληνικό μπάσκετ, να γίνονται ανταγωνιστικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι φέτος, και με τη νέα διαμόρφωση που υπάρχει στο σύστημα διεξαγωγής, θα δούμε ανταγωνιστικά παιχνίδια, ελπίζω να γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια και να έχει ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τον ανταγωνισμό που φαίνεται να υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Καλώς ή κακώς υπάρχει μία διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, δεν το κρύβουμε. Θεωρώ ότι και με το πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα σίγουρα η κούραση και κάποια ταξίδια και το πρόγραμμα το συγκεκριμένο παίζει ρόλο».

Σχετικά άρθρα