Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε ότι η Εθνική θα εμφανιστεί όπως πρέπει στο Εurobasket, παρά την ατυχία και τους τραυματισμούς στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου γκαρντ:

«Είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε πολύ για αυτό το τουρνουά. Θεωρώ πως η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και θα είναι ακόμη καλύτερα όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες. Στόχος είναι να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να μπούμε στα νοκ άουτ και μετά από εκεί και πέρα βλέπουμε. Δεν θέλουμε να θέτουμε υψηλούς στόχους, δεν είναι ότι μας βαραίνει, αλλά ξέρουμε ότι αυτές οι διοργανώσεις κρύβουν παγίδες. Πάμε συγκεντρωμένοι, σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να φτάσουμε μακριά. Όλοι μας θέλουμε μετάλλιο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πόσο θα είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι».

«Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα, παίζουμε νωρίς με την Ιταλία που είναι οικοδέσποινα και θα αγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει τόσο καλά, που θα είμαστε όπως πρέπει. Σίγουρα ήταν πρόβλημα οι τραυματισμοί, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη. Είναι πολύ σημαντική για μας η βοήθεια του ΟΠΑΠ, που διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει».

Σχετικά άρθρα