Δηλώσεις ενόψει του αυριανού (8/2, 21:30) εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroelague, έκανε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή γκαρντ:

«Είναι ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι. Σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε τη Βαλένθια, ξέρουμε ότι έχει από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά κι είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε όλο αυτό το μομέντουμ κι όλη αυτή την πίεση.

Είναι κι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα κι αυτή η άμυνα κι η νοοτροπία ότι κάθε φάση δίνουμε το 100% και με πολλές επαφές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια, τα ξέρουμε, να πάμε εκεί και να τα εκμεταλλευτούμε».

Για την επιστροφή του Μουστάφα Φαλ: «Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού, στα υπέρ μας».

Σχετικά άρθρα