Η Λάρισα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως λύθηκε το πρόβλημα κλιματισμού στο κλειστό της Νεάπολης, ένα ζήτημα που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια στην ημιτελική σειρά της Basket League ανάμεσα στους Θεσσαλούς και τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο πλέον το πρόβλημα δεν υφίσταται και η ατμόσφαιρα θα είναι αυτή που πρέπει στον παιχνίδι της Λάρισας με τον Προμηθέα Πάτρας για τους μικρούς τελικούς.

Το θέμα φυσικά έχει και… προεκτάσεις, καθώς σε αυτό το γήπεδο θα αγωνιστεί και η Εθνική Ανδρών κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου, στο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκόσμιου 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον κ. Κώστα Αγοραστό για την ακαριαία λύση του προβλήματος κλιματισμού στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο κ. Αγοραστός έχουν αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια πως βρίσκονται δίπλα στον αθλητισμό, αποτελώντας αρωγός κάθε αθλητικής δραστηριότητας της περιοχής, δίνοντας αυτήν την φορά μία ακόμη λύση, τοποθετώντας στο Κλειστό της Νεάπολης τους απαραίτητους εκείνους μηχανισμούς για τον σωστό κλιματισμό του Κλειστού».

Σχετικά άρθρα