Μετά από περίπου ένα μήνα, ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για όσα έγιναν με τη Ρεάλ και το διαζύγιό του με την ομάδα της Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάστασή του: «Δεν ξέρω πώς με βλέπετε, αλλά είμαι καλά. Πέρασα ένα καρδιακό επεισόδιο μετά τον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφς και χάρη στην ταχύτητα του γιατρού του κλαμπ, ο οποίος μου είπε να πάω αμέσως στο νοσοκομείο, την επόμενη ημέρα ήμουν καλά. Η καρδιά μου λειτουργεί κανονικά και δεν είχα κάτι άλλο μετά το αρχικό επεισόδιο. Οι πρώτες 7 ημέρες λένε πως είναι κρίσημες, όμως εγώ την 7η ημέρα πήγα για προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό της ομάδας που ήταν μαζί μου από την αρχή. Ήταν μια «καρδιακή προσβολή», όπως μου είπε κάποιος γιατρός.

Δεν είμαι πλέον προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης , μετά από έντεκα χρόνια στον σύλλογο δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων. Δεν ψάχνω για ομάδα για προπόνηση. Δεν πρόκειται να το κάνω απλά για προπόνηση. Λόγω του τρόπου ζωής μου, πρέπει να ενθουσιάζομαι με τα πράγματα που κάνω. Λατρεύω την προπόνηση, είναι η ζωή μου. Ελπίζω να έχω μια ευκαιρία και αυτή η ευκαιρία να μου μεταδώσει την ψευδαίσθηση με την οποία πρόκειται να εμπλακώ».

Για το γεγονός πως η Ρεάλ ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να κοουτσάρει, λόγω της υγείας του: «Αν ανησυχούσαν τόσο για μένα, θα το εκτιμούσα αν μου είχαν δώσει όλες τις αναφορές. Ήμουν τυχερός που εμπιστεύομαι το ιατρικό επιτελείο που ασχολήθηκε με την περίπτωσή μου είναι αυτό εμπιστεύομαι. Οι άνθρωποι που με έχουν περιποιηθεί και με έχουν δει μου έχουν δώσει τη βεβαιότητα ότι είμαι ένας καλά. Τις αναφορές που έχει η Ρεάλ δεν τις έχω. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάποιες αναφορές, δεν ξέρω αν είναι προδοσία ή όχι, θα ήθελα να τις δω ο ίδιος. Εμπιστεύομαι τις εξετάσεις μου».

Για το μέλλον του: «Δεν σκέφτομαι τίποτα, είμαι προπονητής μπάσκετ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, καθώς τελείωσε η σεζόν, ενόψει της επόμενης. Από εκεί και πέρα, η Μαδρίτη με απέρριψε. Καταλαβαίνω. Τέλος κύκλου; Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο Πάμπλο Λάσο δεν πρόκειται να προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν».

Για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης: «Αν δεν προπονήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης, πώς θα ανησυχώ για το ποιος την προπονεί; Τρέφω πολύ σεβασμό και στοργή για τον Τσους, του εύχομαι καλή τύχη ως άνθρωπος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το σπίτι μου, είναι η ζωή μου, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία τερματισμού, μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης έχω πολλούς φίλους που διατηρώ και θα κρατήσω».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για Ερυθρό Αστέρα: «Ότι μίλησαν για μένα και για τον Ερυθρό Αστέρα μου προκάλεσε έκπληξη. Δεν υπήρξε επαφή. Βέβαια το γεγονός πως κυκλοφορεί το όνομα μου, σημαίνει ότι εκτιμούν τη δουλειά μου».

Σχετικά άρθρα