Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απάντησε στο δημοσίευμα του ESPN που θέλει τον ίδιο ανοικτό στο ενδεχόμενο να συζητήσει με τους Ουόριορς και χαρακτήρισε «ανοησίες» τα όσα γράφτηκαν βάζοντας ένα τέλος στις φήμες!
Πριν από ένα 24ωρο, το ESPN έγραψε ότι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και υπογράμμισαν ότι και εκείνος από τη πλευρά του είναι ανοικτός στο να συζητήσει με τους πρωταθλητές.
Όμως, ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είδα το δημοσίευμα το πρωί που ξύπνησα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να γελάσω. Όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι θέλει να με αποσυντονίσει από αυτό που προσπαθώ να κάνω εδώ, να αποσυντονίσει τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να προκριθούμε στους τελικούς του ΝΒΑ και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.»
Και συνέχισε: «Τελευταία υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα για μένα. Το που πρόκειται να πάω μετά το καλοκαίρι και σε ποια ομάδα θα βρίσκομαι. Τίποτε απ΄ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια.»
Δείτε τις δηλώσεις του Λεμπρόν:
LeBron on report linking him to Golden State: "Nonsense." #Cavs pic.twitter.com/L7xRizVGs7
— Spencer Davies (@SpinDavies) February 2, 2018
LeBron report rant continued. #Cavs pic.twitter.com/S5vawZEUhK
— Spencer Davies (@SpinDavies) February 2, 2018
LeBron goes on to say he doesn't appreciate people using his name to make stories out of nothing to discredit what he's trying to do with #Cavs. pic.twitter.com/0mDChW21om
— Spencer Davies (@SpinDavies) February 2, 2018
LeBron: "The story needs to be, 'LeBron is focused on getting this team back to The Finals'" #Cavs pic.twitter.com/YRd3SKJipG
— Spencer Davies (@SpinDavies) February 2, 2018



