Ο Νεοκλής Λεμονίδης μίλησε στην εφημερίδα Χρόνος για τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει στο μπάσκετ το δεύτερο lockdown.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή ανέφερε: «Ως σωματείο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δεν μας το επιτρέπει ο νόμος, οπότε η λειτουργία της ομάδας έχει σταματήσει από τα τέλη Οκτωβρίου που σταμάτησαν τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις. Από τότε είμαστε σε πλήρη αδράνεια. Είναι λες και είναι καλοκαίρι».

Υπογράμμισε πως οι παίκτες πήραν κάποια προγράμματα και οδηγίες ώστε να κάνουν κάποιες προπονήσεις στο σπίτι. «Μέσα στο γήπεδο είμαστε και τα παιδιά κάνουν λάθη που είμαστε και εμείς μπροστά. Δηλαδή πώς να κάνεις προπόνηση και να βλέπεις τον άλλο μέσω της κάμερας, πώς θα το διορθώσεις το λάθος; Δεν γίνεται εξ αποστάσεως σε αυτές τις ηλικίες και σε αυτές τις κατηγορίες, απλώς δώσαμε τις οδηγίες για να γυμναστούν μόνοι τους».

«Το lockdown βέβαια από τον τελευταίο αγώνα του ΓΑΣ έχει πάρει πολλές παρατάσεις και είμαστε σε αδράνεια. Περίμενα ότι μετά τις γιορτές και με το νέο έτος θα γίνει η έναρξη έστω των προπονήσεων, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο», ενώ πρόσθεσε ακόμα: «Η ωφέλεια του αθλητισμού είναι μεγάλη. Έχουμε βάλει τα παιδιά στις οθόνες».

Σχετικά άρθρα