Οι κατά καιρούς ατάκες του Τσαρλς Μπάρκλεϊ ότι «Αν ο ΛεΜπρόν πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα ίσως θα φτάσει τον Κόμπι Μπράιαντ» προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την… αντίδραση του σούπερσταρ των Λέικερς.

«Είναι τόσο αστεία αυτή η συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στο ΝΒΑ, όμως δεν γίνεται και για άλλα αθλήματα όπως το NFL, δεν ακούμε συζητήσεις για το ποιος είναι ο κορυφαίος quarterback της ιστορίας. Υπάρχουν ο Marino, o Elway, o Manning, o Brady, πολλοί πραγματικά σπουδαίοι quarterbacks. Θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και με εμάς. Βγαίνουμε εκεί έξω και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, σπουδαίοι κάθε βράδυ. Αυτές οι συζητήσεις και οι συγκρίσεις για τον καλύτερο όλων, είτε παίζει, είτε δεν παίζει, είναι καλές για τα κομμωτήρια!

Εγώ προσπαθώ να αφήσω το σημάδι μου στο άθλημα και τη δική μου κληρονομιά» δήλωσε ο ΛεΜπρόν, ο οποίος παραδέχτηκε πάντως ότι έχει ως στόχο να ξεπεράσει τον Τζόρνταν: «Δεν έχει να κάνει με τα δαχτυλίδια, τους πόντους και τα βραβεία MVP. Είναι απλά προσωπικοί μου στόχοι για να συνεχίζω να έχω κίνητρα. Αυτό είναι όλο».

Σχετικά άρθρα