Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα καθώς χρειάζεται ακόμα 1.326 πόντους για να ξεπεράσει τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και να γίνει αυτός ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Ο «Βασιλιάς» έχει έως τώρα 37.062 πόντους στην καριέρα του, ενώ ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ σταμάτησε στους 38.387. «Η μόνη φορά που το έχω σκεφτεί είναι όταν το ποστάρει κάποιος και το βλέπω στο feed μου. Κάθε φορά μένω με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένοι τύποι το αναλύουν ανάλογα με τα ματς που θα παίξω κτλ. Ποτέ δεν έπαιξα στην καριέρα μου με το “αν” στο μυαλό μου. “Αν κάνω αυτό, αν κάνω εκείνο”. Ήθελα να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και διαθέσιμος.

Το να ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτό το ρεκόρ με κρατά ταπεινό, είμαι πολύ οκ με αυτό. Ξέρω πως ο Καρίμ έχει ορισμένες διαφωνίες μαζί μου αλλά το να με συγκρίνουν με έναν τέτοιο παίκτη που φόρεσε αυτή τη φανέλα των Λέικερς και ήταν μέλος του οργανισμού είναι τρομερό για εμένα. Να είμαι στην ίδια συζήτηση με τον Καρίμ. Μένω ταπεινός και θυμάμαι από το που ξεκίνησα και τον λιγοστό εξοπλισμό που είχα. Όταν έρθει η ώρα δεν θα μου βάλω πίεση. Αν είναι εδώ η οικογένειά μου, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό» δήλωσε σχετικά ο ΛεΜπρόν στη Media Day των Λέικερς.

Σχετικά άρθρα