Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του «Monday’s Game Night Against Covid-19» και ο γενικός διευθυντής των Πειραιωτών, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε σχετικά στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν μια σκέψη που είχαμε από το καλοκαίρι. Θέλαμε να συμβάλουμε κι εμείς στον αγώνα κατά της πανδημίας, να αναδείξουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας και να τους επιβραβεύσουμε, περνώντας τα μηνύματα που πρέπει.

Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και μπορούν να περάσουν μηνύματα που είναι δύσκολο να περάσουν μέσα από άλλες πλατφόρμες. Θέλαμε να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευπαθείς ομάδες, δημιουργώντας ένα διαφορετικό προϊόν.

Όσον αφορά αυτό το πρόγραμμα, έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση, χαιρόμαστε για όλους όσοι έχουν εμφανιστεί και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν συμμετέχοντας στην προσπάθεια. Νιώθουμε υπερήφανοι και πιστεύω πως η εξέλιξή του θα είναι θετική για όλους.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους σκοπούς που έχουμε θέσει. Η κοινωνική ευαισθησία των προέδρων και της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι ευδιάκριτη και αξιοπρόσεκτη. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου υπήρξε ένα «τάιμ άουτ» όπου η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε δωρεά μια επιταγή για 10.000 γάντια, που θα καταλήξουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Σχετικά άρθρα