Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την σεζόν που έρχεται με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο πήχης δεν πρέπει να μπει αμέσως πολύ ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Eurohoops» ο Γάλλος σέντερ:

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από το νέο και βελτιωμένο Παναθηναϊκό με έναν κόουτς που έχει κερδίσει δύο τίτλους στην Euroleague. Πολλοί σταρ υπέγραψαν. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες, πιστεύεις πως είναι μία κατάσταση “επιτυχία ή αποτυχία” για τον Παναθηναϊκό του χρόνου;

«Ναι, υπάρχουν πολλές προσδοκίες. Είχαμε μία καλή offseason αλλά πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Ξέρω πως είναι οι Έλληνες και ο τρόπος που οι φανς… πειράζουν ο ένας τον άλλον. Λένε πως είναι οι καλύτεροι και ότι θα τα κερδίσουν όλα. Το ίδιο πάνω κάτω αισθάνονται οι Σέρβοι.

Πρέπει να το πάμε βήμα βήμα. Πριν μιλήσουμε για Final-4 και κατάκτηση της Euroleague, ας συζητήσουμε πρώτα για την προστασία της έδρας μας. Ας μιλήσουμε για την είσοδο στα πλέι οφ. Ας μιλήσουμε για την προσπάθεια να γίνουμε η καλύτερη δυνατή ομάδα. Ας μιλήσουμε για νίκες σε κάθε ματς, τη μία μετά την άλλη ώστε να χτίσουμε καλές συνήθειες.

Τότε θα δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Είναι ένα νέο γκρουπ ατόμων. Οι περισσότεροι είναι νεοφερμένοι στην ομάδα. Όλη η ομάδα είναι νέα. Θα χρειαστεί χρόνος. Δεν πρόκειται να γίνουμε η καλύτερη ομάδα της Euroleague χωρίς όλα τα παραπάνω. Πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα. Ούτε να… δηλώνουμε πολύ, ούτε να πέφτουμε».

Σχετικά άρθρα