Ο Ματίας Λεσόρ αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη σχέση που μπορεί να αναπτύξει με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «sport klub» ο Γάλλος σέντερ:

«Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, όλοι ως ομάδα. Προσπαθώ να αφομοιώσω το σύστημά του και πώς θα με χρησιμοποιεί. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν είμαι καιρό εδώ, οπότε μου είναι δύσκολο να τους συγκρίνω, αλλά ο Αταμάν είναι ένας από τους λόγους που ήρθα».

Για το πώς φαντάζεται αυτή τη συνεργασία και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχει σημασία πώς αρχίζεις τη χρονιά, αλλά πώς την τελειώνεις, κάτι που το είδαμε και με την Παρτιζάν την περασμένη χρονιά. Ήμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην έναρξη των πλέι οφ στην Euroleague και νομίζω πως τον ίδιο στόχο έχουμε και τώρα εδώ».

Για τη σχέση που είχε/έχει με τον κόσμο της σερβικής ομάδας κι αυτή που ευελπιστεί να αναπτύξει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ειλικρινά, δε μπορώ να πω πως θα έχω ό,τι είχα και στην Παρτιζάν. Ήταν μία ξεχωριστή σχέση. Είχα μία απίστευτη χρονιά, την οποία δε φανταζόμουν έτσι πριν αρχίσει. Ήρθε φυσικά. Θα τα δώσω όλα και τώρα στον Παναθηναϊκό και θα δούμε πώς θα το εκλάβει ο κόσμος. Δε θέλω να συγκρίνω τις δύο ομάδες, ξέρω μόνο πως είμαι ευλογημένος που μπορώ να παίζω μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους, που θεωρούνται από τους καλύτερους στον κόσμο. Θα ήταν λάθος να προσπαθήσω συνειδητά να επαναλάβω ό,τι έγινε στην Παρτιζάν. Θα πηγαίνω βήμα-βήμα και θα δούμε».

Σχετικά άρθρα