Ο Ματίας Λεσόρ παραδέχθηκε ότι δεν ξεχνά όσα έζησε στην Παρτιζάν, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι επιστρέφει ως αντίπαλος για να φύγει νικητής με τον Παναθηναϊκό από το Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του στη σερβική πρωτεύουσα μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του Σμάιλαγκιτς, Νάναλι, Πάντερ, Λεντέι, Άντζουζιτς και Βούκσεβιτς:

«Είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ. Είδα τους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι τρελό που είμαι εδώ και γιορτάζουμε τα γενέθλιά του γιου μου με τους ανθρώπους που αποκαλώ οικογένεια.

Περίμενα να τους δω και πάλι. Μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο και είναι ωραίο που τους βλέπω ξανά από κοντά. Θα είναι συγκινητικό που θα μοιραστώ και πάλι το παρκέ μαζί τους έστω και αν βρίσκομαι στην αντίπαλη πλευρά. Θα είναι όμως και διασκεδαστικό».

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ακόμα σκέφτομαι πώς να προσεγγίσω το ματς. Να προσπαθήσω να το δω σαν ένα συνηθισμένο ματς της κανονικής περιόδου, παρόλο που ξέρω ότι δεν θα είναι έτσι. Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον σύλλογο, την ομάδα μου, αλλά έχω έρθει εδώ με την ομάδα μου για να κερδίσουμε το ματς».

Για τους οπαδούς της Παρτιζάν: «Δεν ξέχασα τα σερβικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμφανίστηκαν και γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου μου. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσοι πολλοί, μου δείχνουν αγάπη τους και επιβεβαιώνουν ότι η Παρτίζαν είναι οικογένειά μου».

Σχετικά άρθρα